Lite ölbilder

När jag stod på marknaden, sålde tryck och delade ut visitkort till höger och vänster slog det mig att jag inte uppdaterat bilderna på hemsidan sedan i mars och att nästan inget av det jag sålde fanns med där. Så kan man ju inte ha det! Därför har jag nu påbörjat projektet Dokumentation och det går så sakteliga framåt. Idag tänkte jag bjuda på två smakprov som kommer att leta sig till portfolion inom en ganska snar framtid.

Jag kallar mönstret kort och gott för Öl. Den är en biprodukt av ett illustrationsuppdrag för Umeås Mediciska Studentkår. Jag illustrerade deras sångbok genom att göra ett mönster för varje kapitel. Det här mönstret var för ölvisorna (föga förvånande). Iaf, här kommer bilder på en tygpåse tryckt med det här mönstret. Perfekt för en en picknick med öl :) Jag tryckte upp fem st som en test och alla såldes.